Op een typisch Hollandse druilerige septembermiddag…


Op een typisch Hollandse druilerige septembermiddag trekt onder begeleiding van opzwepend getrommel een stoet aan mensen over de Stille Wei. De hele dag zullen hier mensen lopen om geld in te zamelen voor Stichting De Maretak, het inloophuis voor iedereen die kanker heeft of heeft gehad en hun naasten. Voorop lopen de natgeregende eregasten; zij die steun vinden bij De Maretak. Langs de 400 meter lange route staan honderden zakken met kaarsen, versierd door even zovele personen die geraakt zijn door deze verscheurende ziekte. Het is een dag voor verbinding, voor reflectie, voor ons, voor mij.

Lees verder op het blog van Joyce…

(Foto: Karel Maaswinkel)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *