Je hebt een team, wat nu?


Je team bestaat ongeveer uit 5 tot 10 mensen. Het team loopt tussen 13 uur ’s middags en 22 uur ’s avonds. Bedoeling is, dat de hele periode er minstens één teamlid op de baan loopt. Je kan dus een schema maken wie wanneer loopt. De anderen kunnen spullen verkopen op hun kraam, of spelletjes doen of verzin maar wat leuks. Als team ga je ook kaarsenzakken verkopen. Deze worden voorafgaand aan de loop al verkocht, maar kunnen zelfs op de dag zelf nog worden gekocht.

Hoogtepunt van de Lichtjesloop is de kaarsenzakkenceremonie, waar honderden kaarsenzakken het pad vormen. Deze kaarsenzakken zijn voorzien van tekeningen of persoonlijke teksten en verlichten dit bijzondere evenement. Stap voor stap lopen mensen langs de verlichte kaarsenzakken en iedereen is met elkaar verbonden door het licht en de uitstraling daarvan.

Een kraam kun je bestellen als jullie je team aanmelden. Je meldt je aan voor de lichtjesloop met een team.

Je kan ook acties starten als team voorafgaand aan de loop, bijvoorbeeld: taarten bakken, statiegeldflessen sparen, kaarten maken voor de verkoop en nog veel meer leuke ideeën om te proberen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust hieronder en dan kunnen we dit verhaal aanvullen tot het helemaal duidelijk wordt voor iedereen.

De inkomsten van deze dag gaan naar Stichting De Maretak. Centrum voor mensen met kanker en hun naasten. Met dat geld kunnen we weer leuke activiteiten organiseren. Benieuwd naar wat we zoal organiseren? Neem dan een kijkje op onze site: www.demaretakveluwe.nl.

Zie de foto’s van De Samenloop voor Hoop 2019 voor inspiratie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *